Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Izazovi zajedništva

Ljubav jednostavna poput disanja

Ljubav jednostavna poput disanja

Zamjenik gradonačelnice Siska  Vlado Andučić, direktorica Gradske tržnice Adelina Ivković, u pratnji  ravnateljice Doma za starije i nemoćne, Ružice Čakširan, posjetili su u Domu za starije i nemoćne osobe u Sisku,bračni par  Butorac, Anu i  Stjepana, koji već gotovo 66 godina žive u skladnom braku. Više od šest desetljeća zajedničkog života predstavljeno je kroz životne sličice i događaje…

valentinovo 2

Život je  donosio izazove koje su zajednički rješavali, uvažavajući uvijek mišljenje i prijedloge onoga drugog, u kombinaciji uzajamnog poštovanja, požrtvovnosti,  ljubavi i davanja, ali one istinske ljubavi, bez očekivanja nečega za uzvrat. Razumijevanje, iskrena komunikacija i gotovo srastanje u jednu dušu koja je tu da razumije, ovom bračno paru pošlo je za rukom ono što mnogima nije. Nešto što se trajno gradi i nikada ne prestaje, već se uvijek iznova obogaćuje i nastavlja dalje, unatoč svim životnim izazovima koji su ih samo još više povezali  ispreplićući to bogatstvo duha, uspjeli su svoj put proći zajedno.

Bilo je lijepo čuti te jednostavne, a opet toliko kompleksne životne istine i tu postojanost, istinsku radost koju će podijeliti zajedno, između sebe, unutar obitelji, sa svojim prijateljima, s ljubaznim osobljem doma.

Njihova ljubav je tako jednostavna poput disanja, ali toliko kompleksna, obogaćena  svakim novim danom provedenim zajedno, i  tako već  preko šest decenija.

Dragi naši Ana i Stjepane neka vam je sretan dan Svetog Valentina.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.