Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Kutinski gradonačelnik pridružio se akciji darivanja

…za Romsku knjižnicu

...za Romsku knjižnicu

Osobnom donacijom i donacijom knjiga na romskom u izdanju udruge za promicanje obrazovanja Roma u RH „Kali Sara“ čiji je predsjednik saborski zastupnik Veljko Kajtazi ,gradonačelnik Kutine Andrija Rudić pridružit će se obilježavanju Međunarodnog dana darivanja knjiga. Donaciju će predati uoči priredbe povodom Valentinova u subotu 13.2.2016. u 18 sati u sklopu provedbe projekta „Romske knjižnice u nastajanju“ koja se provodi uz podršku Ujedinjenih naroda za razvoj UNDP-a u Hrvatskoj kroz projekt „Zajedno za bolje-društvena uključenost Roma u RH“.

Andrija-Rudic

Zanimljivost ove priredbe je da će posjetitelji prilikom ulaska u veliku salu Doma kulture umjesto plaćanja ulaznice darivati knjige koje će postati dio građe koja će biti smještena u romskoj knjižnici u novom društvenom domu u romskom naselju u Radićevoj ulici koji je do sada građen sredstvima Državnog proračuna i Grada Kutine, a čiji se završetak očekuje do 2017. godine.

Na priredbi u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta i UNDP-a će nastupiti OSNOVNE ŠKOLE GRADA KUTINE, TEHNIČKA ŠKOLA, BALETNA SKUPINA POU, DJEČJI VRTIĆ, DND KUTINA, DJEČJI ZBOR „NEKI NOVI KLINCI“, OGŠ B. PAPANDOPULA, KUD „IVANČICE“, KUD „MOSLAVINA“, ROMSKA ZAJEDNICA GRADA KUTINE.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.