Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Najbolji sportaši Kutine u 2015. su Elena Pazman i Svebor Crnojević

Nagrađeni su i AK Moslavina, RK Moslavina te trener Dražen Požar

Nagrađeni su i AK Moslavina, RK Moslavina te trener Dražen Požar

Najbolja sportašica je Elena Pazman, najbolji sportaš Svebor Crnojević, a najbolji trener u 2015. godini je Dražen Požar. Rezultati su to izbora najboljih sportaša i sportskih djelatnika Grada Kutine, održanom jučer navečer. U društvu najzaslužnijih pojedinaca za razvoj kutinskog sporta, vodeći ljudi Zajednice sportskih udruga Grada Kutine proteklu su godinu ocijenili izuzetno uspješnom. Pokazao je to i nedavni izbor  najboljih sportaša i sportašica Sisačko moslavačke županije u kojemu su upravo sportaši iz Kutine odnijeli velik broj nagrada. Toga je svjestan i gradonačelnik Kutine, Andrija Rudić, koji s ponosom ističe da su iz gradskog proračuna u prošlog godini čak i povećana izdvajanja za sport:

 

 

P1130237

 

31- godišnji Svebor Crnojević rukometni je vratar u rukometnom klubu Moslavina koji je u rukometnom sportu aktivan već 16 godina:

 

 

Elena Pazman, najbolja sportašica Grada Kutine za 2015. godinu sa svojih 15 godina ima već brojne uspjehe u atletici koju trenira već 7 godina. Pazman ističe kako će joj ova nagrada biti veliki poticaj daljnjem radu:

 

 

Nagrađenima je čestitao i Sisačko- moslavački župan, Ivo Žinić:

 

 

P1130241

 

Najboljom ženskom ekipom u protekloj godini proglašene su članice atletskog kluba Moslavina, a najbolja muška ekipa je rukometni klub Moslavina. Posebno priznanje za životno djelo u sportu dobio je Drago Šparavac.

 

P1130243

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.