Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Održan Izborni zbor za grad Sisak i Županiju

Predsjednik gradskog HSP AS je prof. Ivo Šimac, a Županijskog vijeća mr. sc. Tomislav Dujmenović, dr.med.

Predsjednik gradskog HSP AS je prof. Ivo Šimac, a Županijskog vijeća mr. sc. Tomislav Dujmenović, dr.med.

U srijedu, 03. veljače 2016. održan je Izborni zbor HSP AS podružnica Sisak  i Izborni zbor  ŽV HSP Sisačko-moslavačke županije.

Za predsjednika podružnice Sisak jednoglasno je izabran prof Ivo Šimac koji je zahvalio na ukazanom povjerenju, te najavio jačanje  i širenje  stranke. Glavni cilj je početi sa pripremama za predstojeće parlamentarne izbore u 2017. g kako bi  HSP AS zajedno sa partnerima iz domoljubne koalicije preuzela odgovornost za vođenje grada Siska,  a na dobrobit svih žitelja.

hsp 2

Isti dan je održan i Izborni zbor  HSP AS SMŽ  na kojem je jednoglasno za predsjednika izabran mr. Sc. Tomislav Dujmenović,  dr. med. Novoizabrani predsjednik je zahvalio na ukazanom povjerenju i naglasio da je prošlo vrijeme borbe za opstojnost HSP AS  na ovom području. Prema svim pokazateljima naša stranka je perspektivna i zanimljiva jer veliki broj mladih ljudi i pravaša započinje i nastavlja svoje političko djelovanje  unutar HSP AS,rekao je Dujmenović.

To se najbolje vidi na primjeru Općine Topusko u kojem se osniva nova podružnica HSP AS.  Bivši članovi Srbovog HSP odlučili su svoj politički rad nastaviti u okvirima HSP AS.

U pripremi je osnivanje Podružnice u gradu Novska gdje je za koordinatora imenovan mladi apsolvent na učiteljskom fakultetu Mladen Puljić.U redovima HSP AS svoje političko djelovanje nastavlja i predsjednik ŽV HČSP SMŽ Ivan Jakopović.Predsjednik je pozvao sve pravaše i simpatizere  u  SMŽ  da se priključe i svoj politički rad nastave u okvirima HSP AS. Vrijeme je da se aktivira sve članstvo HSP AS kako bi se pokazala prava snaga  i prema partnerima u Domoljubnoj koaliciji i da bi se adekvatno pripremili za predstojeće lokalne izbore.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.