Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Projekt “Razvojem partnerstva do smanjenja nezaposlenosti” ocijenjen uspješnim

Rezultati projekta trebali bi se osjetiti u smanjenoj stopi nezaposlenosti

Rezultati projekta trebali bi se osjetiti u smanjenoj stopi nezaposlenosti

Rezultati projekta Hrvatskog zavoda za zapošljavanje- Područnog ureda Sisak „Razvojem partnerstva do smanjenja nezaposlenosti“ predstavljeni su danas na završnoj konferenciji. Projekt je s provedbom započeo 26. veljače 2015. godine, a svrha mu je bila unaprijediti kapacitete i učinkovitost Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije.

Štefica Tominović, rukovoditeljica Odjela za provođenje projekata u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje- Područnom uredu Sisak istaknula je kako su sve aktivnosti u sklopu projekta provedene uspješno te su ostvareni ciljevi postavljeni na njegovom početku:

 

 

Rezultati projekta trebali bi se osjetiti u smanjenoj stopi nezaposlenosti koja je u našoj županiji među najvišima u državi:

 

 

Ovakvi projekti u partnerstvu Županije s lokalnim i regionalnim institucijama govore o tome da ne postoji dovoljno koordinacije između središnjih tijela države i tijela javne uprave na terenu, naglasio je zamjenik Sisačko- moslavačkog župana, Marin Piletić:

 

 

U Hrvatskom zavodu za zapošljavanje- Područnom uredu Sisak očekuju da će se sufinanciranje projekta od strane Europskog socijalnog fonda nastaviti i u ovoj godini.

 

P1130393

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.