Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Sportski centar Pigik otvara se za 40-tak dana

Ukupna vrijednost investicije u sportski centar iznosi 400 000 €

Ukupna vrijednost investicije u sportski centar iznosi 400 000 €

Radovi na izgradnji Sportskog centra Pigik privode se kraju. U kompleksu koji će sadržavati sportsku dvoranu, dva vanjska terena i ugostiteljski objekt, trenutno se izvode radovi na sustavu grijanja te se postavljaju podovi nakon čega bi, za 30 do 40 dana, trebali biti u potpunosti dovršeni. Ukupna vrijednost investicije u sportski centar iznosi 400 tisuća eura od čega se najveći dio sredstava odnosi na sportsku dvoranu koja je vrijedna 250 tisuća eura, saznajemo od investitora Davora Imprića:

 

 

P1130386

 

Dva teniska terena čija je izgradnja koštala 50 tisuća eura uređena su i spremna za upotrebu dok bi radovi u ugostiteljskom objektu trebali biti gotovi paralelno s onima u sportskoj dvorani. Investitor tu ne planira stati s ulaganjima:

 

 

Dvorana će biti otvorena za različite sportske sadržaje, od nogometa, košarke, odbojke do rukometa i gimnastike. U njoj će također biti moguće organizirati i zabavna te poslovna događanja.

Toga je svjestan i gradonačelnik grada Petrinje, Darinko Dumbović, koji je investiciju u Pigik nazvao „prioritetom prioriteta“:

 

 

P1130383

 

Gradonačelnik je na kraju pozvao sportske udruge da se jave investitoru kako bi dogovorili suradnju u korištenju novoizgrađenih sportskih terena, pri čemu će, kako je istaknuo Dumbović, Grad biti partner udrugama i investitoru.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.