Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Ženska ekipa ŠSK “HVIDR-a SISAK” osigurala ostanak u A ligi

Ostanak u društvu najboljih ostvarile su sjajnim rezultatom u posljednjem kolu

Ostanak u društvu najboljih ostvarile su sjajnim rezultatom u posljednjem kolu
U Zagrebu je 13. veljače 2016. održano posljednje kolo 1. A lige u gađanju standardnom zračnom puškom. Ženska ekipa ŠSK “HVIDR-a SISAK” nastupila je u sastavu Nikolina Knežić, Nataša Acs i Ivana Medved.

Ostanak u društvu najboljih klubova države ostvarile su sjajnim rezultatom u posljednjem kolu. Iako su kroz sva dosadašnja kola držale 9. mjesto, koje vodi u niži rang natjecanja, odličnom predstavom i novim klupskim rekordom 1178,4 kruga osvojile su 6. mjesto u kolu i pobijedile djevojke SK “STRIJELAC” te u ukupnom plasmanu osvojile 8. mjesto i zadržale status prvoligaša.

“Cijela sezona je bila obilježena uobičajenim financijskim problemima. Nedostatkom pripremnih natjecanja, promjenom sastava ekipe, nemogućnosti svakodnevnog treniranja i niza drugih koji su uvijek stvarala teret i treneru i vodstvu kluba, a na žalost i natjecateljicama. Usprkos svemu, uspjeli smo sve posložiti u posljednjem kolu i devetu godinu za redom ostati u A ligi. Iako 8. mjesto ne izgleda kao uspjeh, obzirom na uvjete, sam opstanak u A ligi je uspjeh.” – poručuju iz kluba.

Pojedinačno je najuspješnija bila Acs sa 397 krugova, što je i njezin osobni rekord. Knežić je pogodila 393,6 krugova, a Medved 387,8 krugova.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.