Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

10 uspješnih žena otkrilo kako izgleda put do uspjeha u muškom svijetu!

Tribinu je inicirao HNS-LD Sisak

Tribinu je inicirao HNS-LD Sisak

Tribina pod nazivom „Ja sam…žena“ održana je jučer navečer u sisačkom hotelu Panonija. Skup koji su inicirali sisački narodnjaci osmišljen je kao nov način obilježavanja Dana žena kojim će se pažnja skrenuti s dijeljenja cvijeća na bavljenje bitnim, životnim temama. Tribina se sastojala od razgovora s deset uspješnih žena iz područja ekonomije, obrazovanja, civilnog društva i politike Grada Siska. Vlado Andučić, predsjednik HNS-LD Sisak :

 

 

Krunoslavi Kosini Milutinović, projekt menadžerici u uspješnom sisačkom poduzeću veći dio svakodnevnog radnog okruženja čine pripadnici fizički jačeg spola. Razlike u poslovnom svijetu postoje, kaže Kosina Milutinović:

 

 

Na tribini je sudjelovala i Daša Poredoš Lavor, aktivistica i humanitarka, žena koja se zalaže za građanski aktivizam i osnaživanje žena na tržištu rada. Ona je predstavila projekte usmjerene na dugotrajno nezaposlene žene, žene s invaliditetom i, uvjetno rečeno, starije žene:

 

 

Sudionici tribine po njenom su se završetku složili da bi ovu inicijativu trebalo nastaviti i na taj način doprinijeti pozitivnim promjenama u društvu u pitanju ravnopravnosti spolova.

 

P1130761

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.