Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Klapa Šufit na “Klapama u Lisinskom”

Klapama Cambi, Šufit i Iskon pridružiti će se “Tri tenora”

Klapama Cambi, Šufit i Iskon pridružiti će se "Tri tenora"

Klapa Šufit već se lagano pakira za polazak u Zagreb gdje će 4. travnja nastupiti na godišnjem spektaklu ‘Klape u Lisinskom’ uz kolege iz klapa Cambi i Iskon, dok će im se kao gosti pridružiti ‘Tri tenora’ – Marko Škugor, Eduard Šegota i Marko Pecotić.

Zdeslav Mišurac, bas klape Šufit, kazao je kako svi nestrpljivo iščekuju koncert jer su u Zagrebu uvijek lijepo primljeni te jedva čekaju svoje nove pjesme izvesti pred tamošnjom publikom jer će ih ona sigurno znati cijeniti.

Drugu godinu zaredom imamo čast zapjevati pred zagrebačkom publikom s prijateljima iz klapa Iskon i Cambi, a kako je kolega Hrvoje iz klape Cambi rekao, bilo bi lijepo da ovaj koncert postane tradicionalan, kazao je Mišurac.

‘Klape u Lisinskom’ prošle su godine oduševile prave zaljubljenike u dalmatinsku pjesmu koji su imali samo riječi hvale za koncert, a s obzirom na interes koji trenutno vlada za koncertom, dvorana će sigurno i ove godine biti puna. Dečki iz klapa su se marljivo bacili na osmišljavanje ovogodišnjeg repertoara kako bi ove godine program bio još bolji.


https://www.youtube.com/watch?v=B06tCTVqa_w


– Ni ove godine u Zagreb ne dolazimo ‘praznih ruku’. Prezentirat ćemo nekoliko novih pjesama među kojima je i ‘Proplakat će srce’ koja je osvojila prvu nagradu publike te pobijedila na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu prošlo ljeto. Obzirom da je klapa Šufit kao jedan od glavnih projekata za ovu godinu odredila i nastup na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu, koji ove godine slavi okruglu obljetnicu, 50 godina postojanja, koncert u Lisinskom ćemo otvoriti na tradicionalan način, a cappella, kazao je Mišurac i dodao da u planu imaju i par festivala zabavne glazbe.

– Čeka nas radno ljeto, a kako se skuplja određeni broj pjesama, razmišljamo i o odlasku u studio i snimanju našeg drugog albuma, zaključio je Mišurac.


unnamed(1)


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.