Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

Na Kontrobi održan Dan otvorenih vrata Hrvatskog planinarskog društva Sisak

HPD Sisak ima 240 aktivnih članova

HPD Sisak ima 240 aktivnih članova

Na Gradskoj tržnici Sisak ove se subote održao Dan otvorenih vrata Hrvatskog planinarskog društva Sisak. Članovi Društva su na štandu postavljenom na ulazu u Tržnicu građanima objašnjavali koje su to prednosti kretanja i boravka u prirodi, a zainteresirani su mogli kupiti i knjige o planinarenju i razgledati dio izložene planinarske opreme.

Hrvatsko planinarsko društvo Sisak broji 240 aktivnih članova za koje organizira redovite planinarske izlete, prosječno 2 mjesečno. Josip Kolak, nedavno izabrani predsjednik Hrvatskog planinarskog društva Sisak, kaže kako je ovo subotnje predstavljanje jedan od načina na koji se sugrađanima mogu približiti aktivnosti Društva:

 

 

Planinarenje nije aktivnost koja zahtjeva posebne fizičke predispozicije. Otvoreno je svima koji vole prirodu i voljni su uložiti  vlastito slobodno vrijeme u njeno istraživanje, nastavlja Kolak:

 

 

Planiniranje i tržnica imaju nešto zajedničko, tvrdi direktorica Gradske tržnice Sisak, Adelina Ivković. Radi se o zdravom načinu života:

 

 

Na Kontrobi su se ove subote mogle kupiti i rukotvorine, ali i razne vrste cvijeća koje se, ususret skorašnjem Danu žena, već danas našlo na brojnim štandovima sisačkih prodavača i prodavačica.

 

P1130721

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.