Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Održana 59. godišnja skupština DVD-a Divuša

DVD Divuša sljedeće godina obilježava 60. godina djelovanja

DVD Divuša sljedeće godina obilježava 60. godina djelovanja

Dobrovoljna vatrogasna društva nastavljaju održavati svoje redovne godišnje skupštine, a u subotu svoju 59. redovnu godišnju skupštinu održalo je i Dobrovoljno vatrogasnog društva Divuša.

Predsjednica DVD-a Divuša, Marija Vuković, podsjeća kako vatrogasci sudjeluju u različitim sferama društvenog života svog mjesta:

 

 

143 člana, od onih operativnih do podupirućih i počasnih,  već 59 godina skrbi o sigurnosti svojih sumještana. Kako bi tu funkciju obavljalo na najkvalitetniji mogući način, potrebno je stalno ulagati u opremu. Iako bi njeno stanje moglo biti bolje, vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Divuša ne žale se:

 

 

Na području Općine Dvor djeluju tri Dobrovoljna vatrogasna društva: Dvor, Rujevac i Divuša. Kontrolirati i paziti na tako površinski veliko područje nije lako, ali suradnjom i kvalitetnom komunikacijom sve se može organizirati:

 

 

Skupštini je prisustvovao i Sisačko- moslavački župan, Ivo Žinić, koji je divušanskim vatrogascima došao, kako je rekao, pružiti moralnu i financijsku potporu. „DVD-i ovdje imaju dvostruku ulogu“, naglasio je župan:

 

 

naslov (1)

 

Župan je vatrogascima zahvalio na svemu što čine za ovo malo mjesto u Pounju te im poželio uspjeh u budućem radu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.