Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Repriza predstavljena u eteru Quirinusa!

Neon – moderan,svjež i neobičan zvuk

Neon - moderan,svjež i neobičan zvuk

Grupa Neon nova je zvijezda na glazbenom nebu, koju čine autor i gitarist Ivan Zečić, te pjevač Ivan Penezić. Spomenuti talentirani dečki, karakteristični su po snažnoj glazbenoj sinergiji, koja je nastala njihovim dugogodišnjim prijateljstvom, ali i intenzivnom glazbenom suradnjom. Dečki su Neon oformili kako bi uživali u neobičnoj kemiji za koju vjeruju da se ne događa tako često, ali i kako bi pozitivnu energiju dijelili s publikom.
Neonci, publici predstavljaju svoju novu pjesmu naziva ‘Repriza’ za koju kažu da je ugodna i romantična, a zrači pozitivnom energijom. Karakterizira je moderan, svjež, te pomalo neuobičajen zvuk. Sama kombinacija spomenutih faktora čini je prepoznatljivom već na samom početku slušanja, a mnogima će zasigurno sjesti na prvo slušanje.

Za zanimljiv zvuk i vrhunsku produkciju zaslužan je Srđan Sekulović Skansi, dok je autor glazbe i teksta Ivan Zečić. Aranžman potpisuju Ivan Zečić i Ivan Penezić.
Cilj nam je stvarati svježu i modernu glazbu koja pozitivno djeluje na slušatelje jer i sami najviše uživamo u takvoj glazbi. Drugim riječima, stvaramo glazbu koju bismo sami najviše htjeli slušati, a koju nitko još nije stvorio. To je smisao postojanja Neona. Smatramo da ćemo na taj način najviše usrećiti i sebe i publiku.’, rekli su dečki iz Neona

Repriza’ je dobila i svoj video spot koji je sniman pod redateljskom palicom Antonia Paića.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.