Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

SK “HVIDR-a Sisak” nastavlja s vrhunskim rezultatima

Održano posljednje kolo lige serijskom zračnom puškom

Održano posljednje kolo lige serijskom zračnom puškom

U Čakovcu je 27. veljače održano posljednje kolo lige serijskom zračnom puškom. Streljački klub “HVIDR-a SISAK” u ligi je sudjelovao s dvije ekipe. Ekipa seniora u sastavu Dragan Krnjajić, Hrvoje Orlić i Siniša Lovrenović nakon sedam kola osvojila je 2. mjesto sa deset bodova i 7564 pogođena kruga.

Pojedinačno je najuspješniji bio Krnjajić, koji je većinu kola vodio na ljestvici, manirom iskusnog strijelca pogodio 359 krugova i s trećim rezultatom kola zadržao vodeće mjesto i ukupno uzeo zlatnu medalju lige. Osim toga taj rezultat je dovoljan za zvanje majstora strijelca koji je vrijedni Krnjajić osvojio za “samo” četiri godine rada u klubu. Veliko iznenađenje priredio je Orlić, koji je najboljim rezultatom kola u ukupnom poretku sa šestog skočio na treće mjesto te nenadano klubu donio brončanu pojedinačnu medalju. Lovrenović je u ukupnom poretku završio trinaesti.

Ekipa seniorki je već kolo prije kraja bila sigurna da osvaja treće mjesto ekipno. Svejedno su sisačke djevojke odradile meč za pamćenje što je prvenstveno zamišljeno kao priprema za predstojeće državno prvenstvo. Ekipa u sastavu Marina Mačković, Nataša Acs i Nikolina Knežić pogodila je 1085 krugova što je drugi rezultat kola. Pojedinačno su bile vrlo ujednačene. Mačković i Acs su pogodile 362 kruga, dok je mlada Knežić pogodila 361 krug što je i njoj donijelo naslov majstora strijelca.

“Uz sve probleme natjecatelji nastavljaju s vrhunskim rezultatima. Vjerujemo da će na predstojećim natjecanjima biti još postolja za siščane.” – poručuju iz kluba.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.