Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Sutra završava projekt “Za vaše uključivanje” namijenjen osobama s invaliditetom

Projekt je započeo s provedbom 13. studenog 2014.

Projekt je započeo s provedbom 13. studenog 2014.

Sutra je završni dan projekta „Za vaše uključivanje“. Tim je povodom održana prezentacija na kojoj su predstavljeni njegovi rezultati. Projekt se provodio tijekom posljednjih 16 mjeseci, a sufinancirala ga je Europska unija sredstvima Europskog socijalnog fonda. Cilj mu je bio poboljšati socijalno uključivanje osoba s invaliditetom s naglaskom na zapošljavanje kroz nekoliko setova aktivnosti.

Štefica Tominović, rukovoditeljica Odjela za provođenje projekata u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područnom uredu Sisak objasnila je tijek aktivnosti u projektu:

 

 

photo 1

 

Tijekom srpnja prošle godine polaznici su u radionicama izrađivali predmete od drveta i ukrašavali stari odbačeni namještaj. Vještine koje su polaznici naučili na radionicama, nadaju su u Zavodu za zapošljavanje, trebale bi polaznicima pripomoći u pronalaženju posla:

 

 

U projektu su sudjelovali svi dionici grada Siska koji se bave problemima i položajem osoba s invaliditetom, istaknuo je zamjenik gradonačelnice, Marko Krička, uvjeren kako se Grad ovim projektom približio ostvarenju zaokruženog sustava socijalne skrbi za najranjivije skupine:

 

 

Projekt je započeo s provedbom 13. studenog 2014. Godine, a njegova ukupna vrijednost iznosi 118 tisuća i 429 eura.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.