Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Županov uredovni dan za građane

Svakog četvrtka od 10 do 14 sati

Svakog četvrtka od 10 do 14 sati

Župan sisačko – moslavački Ivo Žinić danas je održao svoj prvi „uredovni dan“ u sklopu kojeg je primao građane kako bi saslušao njihove probleme i prijedloge.

 

P1130857

 

 

 

To ne znači da dosad nismo to radili,ali vrlo je teško bilo tijekom protokolarnih obveza obaviti ovakve razgovore“, rekao je Žinić, podsjetivši kako je još kao kandidat za župana obećao da će vrata Županije biti otvorena svim građanima.

 

 

Župan je najavio kako će ovakvi „uredovni dani“ postati redovna praksa komunikacije s građanima, svakog četvrtka.Trebaju li se građani i koliko,unaprijed najaviti za razgovor  kod župana?

 

 

Županov uredovni dan za građane održavat će se dakle svakog četvrtka od 10 do 14 sati.Bude li župan osobno spriječen drugim neodgodivim obvezama,građane će u tom slučaju primati njegovi zamjenici.

Prvi je danas u županov kabinet stigao Dren Dobrenić, predsjednik Udruge osoba s invaliditetom distrofije,cerebralne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetima grada Siska.

 

P1130860

 

 

Dobrenić je objasnio kako se sa županom i njegovim suradnicima već imao priliku sastati u nekoliko navrata.

 

P1130871

 

 

Župan Žinić dodao je još jednom kako su vrata Županije otvorena svim građanima.

 

 

Podsjetimo još jednom, „uredovni dan“ župana i njegovih suradnika za građane bit će četvrtkom od 10 do 14 sati, u kabinetu župana u sjedištu Sisačko-moslavačke županije u Sisku.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.