Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Andučić: Odnosi u koaliciji su loši, ali ne izlazimo iz nje!

Najavljena je i Prvosvibanjska roštiljada u Petrinji

Najavljena je i Prvosvibanjska roštiljada u Petrinji

Na konferenciji za medije, županijski HNS-LD najavio je prvosvibanjsku roštiljadu HNS-a u Petrinji. Ove godine, središnje mjesto u kojemu će narodnjaci obilježiti Međunarodni praznik rada bit će Petrinja. Nakon tjedana pripreme i rada na programu, u stranci je odlučeno da u Petrinju dođu vodeći ljudi stranke na nacionalnom nivou, kaže Tomislav Stojak, predsjednik Središnjeg hrvatskog regionalnog saveza HNS-a:

 

 

P4270009

 

Njegove riječi potvrđuje i predsjednik HNS-LD-Podružnice Petrinja, Nenad Radošević:

 

 

P4270017

 

Neizbježna tema konferencije bili su i odnosi u sisačkoj vladajućoj koaliciji. Glasine kako će uskoro biti smijenjeni HNS-ovi kadrovi u gradskim trgovačkim društvima sisački narodnjaci nisu htjeli previše komentirati jer to, kako kažu, nije ništa novo. Vlado Andučić, predsjednik HNS-LD- Podružnice Sisak:

 

 

P4270005

 

Odnosi dvaju najvećih partnera u koaliciji koja je 2013.godine pobijedila na lokalnim izborima od samog su početka bili komplicirani i ne potpuno iskreni. Međutim:

 

 

Narušeni odnosi u koaliciji svoj su vrhunac doživjeli na pitanju sporta, odnosno nepravilnosti u radu Zajednice sportskih udruga Grada Siska koje su jasno došle do izražaja u slučaju Segeste:

 

 

Problemi sisačkog sporta ne mogu se riješiti samo na Segestinom primjeru:

 

 

Andučić se osvrnuo i na program „Sisački poduzetnik 2016.“, usvojen na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća. Za navedeni su program, unatoč tome što ga smatraju lošim i programom neprilagođenim potrebama obrtnika i poduzetnika, glasali i u Klubu vijećnika HNS-HSU:

 

 

Andučić ipak odbacuje mogućnost HNS-ovog izlaska iz koalicije:

 

 

Borit ćemo se do kraja za ono za što su nam Siščani dali povjerenje, a na kraju mandata istim tim Siščanima ponudit ćemo novi program, pa ćemo vidjeti što će oni reći na to, zaključio je Andučić.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.