Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Dr. Željka Josić kandidatkinja je za predsjednicu GO HDZ-a Sisak!

Promjene u sisačkom HDZ-u su nužne, istaknula je Josić

Promjene u sisačkom HDZ-u su nužne, istaknula je Josić

U sisačkom Hotelu Panonija na konferenciji za novinare dr. Željka Josić predstavila je  svoju kandidaturu za predsjednicu GO HDZ-a Grada Siska. Kao razlog svojoj kandidaturi Josić je navela nužnost promjena u gradskoj organizaciji HDZ-a i želju da se Siščanima ponudi kvalitetna alternativa aktualnoj vlasti:

 

 

P1140619

 

Apatija je prisutna ne samo među našim članstvom, već i među građanima Siska, naglasila je Josić. To želimo i moramo promijeniti jer:

 

 

Pravila o unutarstranačkim izborima u HDZ-u su jasna. Za predsjednika gradskog odbora mogu se kandidirati pojedinci koji su od strane svojih temeljnih ogranaka izabrani kao izaslanici. Iako kroz navedenu proceduru nije prošla, Josić kao članica predsjedništva Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinska“ ima pravo automatskog kandidiranja:

 

 

Predsjednik Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić uvjeren je kako je Josić žena koja može promijeniti stvari u HDZ-u Grada Siska nabolje. „Vjerujem da će znati ujediniti sve članove HDZ-a Grada Siska i da neće biti talac nikakvih skupina i pojedinaca“, istaknuo je Žinić:

 

 

P1140632

 

Ljudima koji svoje osobne koristi žele ostvariti kroz stranku kroz stranku u HDZ-u nema mjesta, nastavio je Žinić:

 

 

Podršku Josić pružili si i čelnici gradskih organizacija žena i mladih HDZ-a, Stjepan Vužić i Renata Valentić. Kampanja za novog predsjednika/cu sisačkog HDZ-a ovime je tek otvorena. Ono što slijedi su prikupljanje glasova po temeljnim ograncima i lobiranje od strane, za sada, dva kandidata.

 

P1140627

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.