Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

EU projekt vodoopskrbe i odvodnje u Petrinji

Prva „štihača“ početkom lipnja

Prva „štihača“ početkom lipnja

Poslovni prostor kod petrinjskog Gradskog rukometnog igrališta predan je danas na uporabu tvrtki koja će provoditi stručni nadzor građevinskih radova u provedbi EU projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“.

Prostor je na uporabu predao petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović koji je istaknuo važnost izgradnje komunalne infrastrukture i njezina nadzora.

 

 

„Ovaj prostor na prvi pogled ne bi trebao biti prostor za EU projekte ili nadzor EU projekata, no ekipa našeg komunalnog poduzeća „Privreda” ovdje se već udomaćila i tu nam je već jedna ekipa za EU projekte.Ono za što ste vi zaduženi su budući izvođači radova koji će preuzeti odgovornost za taj dio posla. Nadam se da će doći dobri rezultati, u interesu svih građana Petrinje”, poručio je Dumbović.

 

P1140959

 

Prostor je na uporabu preuzeo Dragan Šekerija, direktor tvrtke„Sedra consulting“ d.o.o koja je vodeći član zajednice ponuditelja koja je na EU projektu dobila usluge nadzora nad projektom.

 

 

P1140963

 

Primopredaji prostora nazočio je i direktor petrinjske „Privrede“ Zlatko Medved koji je izvijestio i do kuda je sam EU projekt „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ stigao:

 

 

„Ljudi misle da se radi samo kada vide strojeve, no mi  intenzivno radimo već mjesecima“,rekao je Medved, napomenuvši kako je sada u tijeku jedan od težih poslova – onaj javnosti nevidljiv – a to su papiri i dokumentacija potrebni za početak gradnje.Očekuje kako bi „papirologija“ trebala biti riješena kroz nekih mjesec dana te da će nakon toga uslijediti i potpisivanje ugovora.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.