Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Otvoreno 39. natjecanje učenika u poznavanju prometnih pravila i upravljanja biciklom!

Dvije djevojčice i dva dječaka idu na Državno natjecanje

Dvije djevojčice i dva dječaka idu na Državno natjecanje

39. županijsko natjecanje učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih propisa i sigurnosnih pravila i upravljanja biciklom- „Sigurno u prometu“ otvoreno je danas na stazi sisačkog auto- kluba. Županijsko natjecanje okupilo je ukupno 52 natjecatelja iz 13 osnovnih škola.

Antun Lohert, tajnik Auto kluba Sisak i predsjednik povjerenstva za organizaciju i provođenje natjecanja „Sigurno u prometu“ na razini Sisačko- moslavačke županije:

 

 

Županijskom natjecanju prethodilo je ono na razini pojedinih osnovnih škola na kojemu je sudjelovao daleko veći broj djece, kaže Lohert, i upozorava da ovo natjecanje nije jedino na kojem se djeca uče ispravnom i savjesnom ponašanju u prometu:

 

 

U dugoj povijesti ovog natjecanja uspjesi učenika s područja naše županije nisu izostali. U auto klubu Sisak na tu su činjenicu ponosni, ali to, ističe Lohert, i nije najvažnije:

 

 

Županijsko natjecanje je izborno natjecanje za ono državno koje će se održati od 17.-20.svibnja u Puli, a na kojem će nastupiti četvero predstavnika iz naše županije- dvije djevojčice i dva dječaka.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.