Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Paintball u Nebojanu

Otvoren novi Centar za sport, zabavu i rekreaciju

Otvoren novi Centar za sport, zabavu i rekreaciju

U Nebojanu kod Petrinje ove subote otvoren je Centar za sport,zabavu i rekreaciju s paintball parkom i popratnim sadržajima „Capriccia”.

 

P1150603P1150601

 

Sadržaj koji bi trebao upotpuniti turističku ponudu petrinjskog kraja pokrenuli su Ivančica Kudlek i Miroslav Milošić .

 

P1150622

 

 

U prvoj fazi razvoja ovog rekreativnog centra,posjetitelji će imati priliku igrati paintball i baviti se streličarstvom.Za djecu uređen je poseban teren – tzv.splatmaster s posebnom opremom.Zašto su u ponudu uvrstili paintball i kakva je to igra, objašnjava Miroslav Milošić:

 

P1150608

 

 

„Ovo je jedan novi sadržaj kojeg nije bilo dosad u turističkoj ponudi Petrinje“, rekao je na otvaranju centra župan Ivo Žinić.

 

 

Na razvoju turizmu trebamo još više zajedno raditi, kaže župan.

 

P1150617

 

 

Novi turistički proizvod na petrinjskom području pozdravlja i gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović koji je pokretačima i vlasnicima ovog centra čestitao na hrabrosti i odlučnosti da zaplove poduzetničkim vodama:

 

 

Poduzetnici su najsamostalniji dio našeg društva.Trabaju nam takvi hrabri, odvažni ljudi s poduzetničkim duhom.Takav duh trebamo njegovati“, poručio je petrinjski gradonačelnik.

 

 

U novom petrinjskom izletištu u Nebojanu uz mogućnost igranja paintballa nude se i drugi sadržaji za jedan cjelodnevni obiteljski izlet.Za dolazak ekipa na paintball igralište potrebno je prethodno se najaviti.

 

P1150618P1150619

P1150634P1150637

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.