Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Petrinjski plesači vratili se s medaljama iz Ljubljane

Odličan nastup i prezentacija članova Sportskog plesnog klub „Petrinia“

Odličan nastup i prezentacija članova Sportskog plesnog klub „Petrinia“

Odličan nastup i prezentacija članova Sportskog plesnog klub „Petrinia“ rezultirala je visokim plasmanom i osvajanjem medalja na velikom međunarodnom turniru WDSF „Ljubljana Open 2016.“ koji je održan proteklog vikenda u Ljubljani, Slovenija.

Na ovom tradicionalnom turniru nastupilo je više od tristo sportskih plesnih parova iz 25 zemalja, a od hrvatskih parova najviše je bilo petrinjskih plesača koji su postigli i najbolje rezultate.

Ovime su pokazali kako pripadaju samom vrhu ovog najljepšeg dvoranskog sporta i na međunarodnoj razini. Tako su u starosnoj kategoriji osnovci (juvenile II) Roko Šustić – Marta Marki osvojili zlatnu medalju u standardnim plesovima ostavivši iza sebe hrvatske državne prvake, a u latinsko – američkim plesovima bili su srebrni.


PETRINIA


Višestruki državni prvaci u kategoriji mlađa mladež (junior I) Jakov Bjelac – Magdalena Vidas bili su najbolji u standardnim plesovima i na ovom turniru te su osvojili prvo mjesto dok su se srebrnom medaljom okitili u latinsko-američkim plesovima.
Lovro Peraković – Lea Stanić osvojili su peto mesto u standardnim plesovima i osmo u latinsko-američkim u starosnoj kategoriji mladež (junior II).

Plesni klub „Petrinia“ imao je svoje predstavnike i u starosnoj kategoriji starija mladež (youth), sportske plesne parove; Juraj Bjelac – Renata Faizerakhmanova i Ivan Orabović – Iva Hanžeković.

Juraj i Renata postigli su izvrstan rezultat u standardnim plesovima gdje su u konkurenciji od 26 sportskih plesnih parova zauzeli treće mjesto i okitili se brončanom medaljom, dok im je u latinsko – američkim plesovima za bod izmakla medalja i završili su na četvrtom mjestu od čak 33 plesna para, ali je uspjeh tim veći što su pobijedili hrvatske viceprvake u istoj disciplini.
Ivan i Iva nastupili su samo u standardnim plesovima i zauzeli 22. mjesto u standardnim plesovima.



 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.