Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Prezentacija za petrinjske obrtnike i poduzetnike

Razvojna agencija „PETRA“ predstavila poticajne mjere i raspoložive natječaje

Razvojna agencija „PETRA“ predstavila poticajne mjere i raspoložive natječaje

Djelatnici petrinjske Razvojne agencije „PETRA“ danas su u prostorijama Udruženja obrtnika grada Petrinje održali prezentaciju poticajnih mjera i raspoloživih natječaja za bespovratne potpore na lokalnoj, nacionalnoj i EU razini namijenjenih obrtnicima i poduzetnicima.

Cilj današnje prezentacije bio je petrinjske poduzetnike i obrtnike upoznati s mogućnostima koje mogu ostvariti kroz navedene mjere i projekte te ih na vrijeme upoznati s mogućnošću apliciranja na natječaje, rekla je Lana Modrovčić Ljubojević, direktorica petrinjske Razvojne agencije „PETRA“.

 

P1140554

 

 

Današnju prezentaciju, kaže Modrovčić, radili su temeljem trenutačno dostupnih informacija…

 

 

P1140535

 

Za koje su natječaje petrinjski obrtnici i poduzetnici bili dosad zainteresirani?

 

 

Modrovčić je podsjetila i na neke od tih kriterija.

 

 

Visoki kriteriji i komplicirana dokumentacija često obeshrabruju obrtnike i poduzetnike da apliciraju na natječaje.Pomažu li im ovakve prezentacije u boljem razumijevanju onoga što se od njih traži, otkrila je Zdenka Vidović, vlasnica jednog salona ljepote u Petrinji.

 

P1140552

 

 

Vidović kaže kako je ona zainteresirana za sredstva koja bi joj omogućila preuređenje i modernizaciju postojećeg polsovnog prostora.

 

 

Predsjednik spojenih Udruženja obrtnika Petrinje,Gline i Topuskog, Ivan Solomun,inače vlasnik bravarskog obrta koji zapošljava devet djelatnika, zahvalio je Razvojnoj agenciji „PETRA“na prezentaciji.O onome što im je predstavljeno, kaže:

 

P1140557

 

 

Današnju prezentaciju u Udruženju obrtnika,pratio je i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

 

P1140546

 

 

„Mi tu „nemoguću misiju“ želimo učiniti mogućom pojednostavljivanjem i tumačenjem poduzetnicima i obrtnicima njihovih mogućnosti”, kaže petrinjski gradonačelnik.

 

 

„Ovdje ima dosta vrijednih ljudi – obrtnika i poduzetnika kojima treba dati šansu i kojima treba pomoći“,zaključio je Dumbović.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.