Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Tribina: „Segesta – politička igračka ili snažna potvrda sisačkog identiteta“

Najavljeni i susreti s građanima

Najavljeni i susreti s građanima

„Segesta – politička igračka ili snažna potvrda sisačkog identiteta“ naziv je tribine koju su u četvrtak, 07.travnja  najavili na tiskovnoj konferenciji sisački narodnjaci. Treća je ovo u nizu tribina u organizaciji sisačkog HNS-a , a ovom se, istaknuo je predsjednik HNS-a i zamjenik sisačke gradonačelnice Vlado Andučić, želi propitati interes Siščana za Segestu.

hns 3

 

U tribini će sudjelovati nekoliko igrača, trenera, sportskih djelatnika  iz ranijih razdoblja djelovanja ovoga sisačkog nogometnog kkluba te dva mlada Segestina igrača.

Segesta je uvijek bila politička igračka, jednim dijelom ona to mora i biti jer troši javni novac, ali to nije dobro , jer je , kroz 110 godina djelovanja ,obilježila život jednog grada i niza generacija .

Imamo li snage, volje i želje riješiti ovaj problem. Odgovor tražimo od građana, zaključio je Andučić.

hns 1

Na tiskovnoj konferenciji Andučić je najavio i otvaranje stranačkog prostora za razgovore s građanima o problemima  ruralnog i urbanog Siska jer

Prvi razgovor s građanima planiran je za petak, 08.travnja u prostoru stranke , u zgradi političkih organizacija , u Sisku  u vremenu od 17 do 20 sati. Tiskovnoj konferenciji nazočili su politička tajnica HNS-LD Adelina Ivković i predsjednica Kluba vijećnika HNS-HSU  Martina Malović  Brnić.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.