Politika

Tribina: „Segesta – politička igračka ili snažna potvrda sisačkog identiteta“

Najavljeni i susreti s građanima

Najavljeni i susreti s građanima

„Segesta – politička igračka ili snažna potvrda sisačkog identiteta“ naziv je tribine koju su u četvrtak, 07.travnja  najavili na tiskovnoj konferenciji sisački narodnjaci. Treća je ovo u nizu tribina u organizaciji sisačkog HNS-a , a ovom se, istaknuo je predsjednik HNS-a i zamjenik sisačke gradonačelnice Vlado Andučić, želi propitati interes Siščana za Segestu.

 

U tribini će sudjelovati nekoliko igrača, trenera, sportskih djelatnika  iz ranijih razdoblja djelovanja ovoga sisačkog nogometnog kkluba te dva mlada Segestina igrača.

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/04/SEGESTA-1.mp3?_=1

Segesta je uvijek bila politička igračka, jednim dijelom ona to mora i biti jer troši javni novac, ali to nije dobro , jer je , kroz 110 godina djelovanja ,obilježila život jednog grada i niza generacija .

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/04/SEGESTA-2.mp3?_=2

Imamo li snage, volje i želje riješiti ovaj problem. Odgovor tražimo od građana, zaključio je Andučić.

Na tiskovnoj konferenciji Andučić je najavio i otvaranje stranačkog prostora za razgovore s građanima o problemima  ruralnog i urbanog Siska jer

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/04/SEGESTA-3.mp3?_=3

Prvi razgovor s građanima planiran je za petak, 08.travnja u prostoru stranke , u zgradi političkih organizacija , u Sisku  u vremenu od 17 do 20 sati. Tiskovnoj konferenciji nazočili su politička tajnica HNS-LD Adelina Ivković i predsjednica Kluba vijećnika HNS-HSU  Martina Malović  Brnić.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version