Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Županija sufinancira izgradnju komunalne infrastrukture u Vinogradskoj ulici

Vrijednost radova je 3.3 milijuna kn

Vrijednost radova je 3.3 milijuna kn

U sisačkoj Gradskoj vijećnici danas je potpisan ugovor o sufinanciranju projekta izgradnje komunalne infrastrukture u Vinogradskoj ulici u Sisku. Nakon više od godine dana usuglašavanja, Županija i Grad postigli su dogovor kojim se ispunjava obećanje Županije o sufinanciranju infrastrukturnih projekata bitnih za Grad Sisak. Radovi u Vinogradskoj ulici odvijat će se u 3 faze, a vrijednost prve faze je 3,3 milijuna kuna od kojih je milijun kuna osigurala Županija, otkrila je gradonačelnica Siska, Kristina Ikić Baniček:

 

 

P1150148

 

Posljednja, treća faza je i najzahtijevnija. U njoj će se obnoviti zavoj dužine 120 metara, a ostavljena je za kraj zbog, još uvijek, neriješenih imovinsko- pravnih odnosa. Sami radovi u prvoj fazi započet će ovaj tjedan, a njihov se dovršetak očekuje u idućih 35 radnih dana:

 

 

Ovo je prvi ugovor ovakvog tipa između Grada Siska i Sisačko- moslavačke županije. Sisak je dio županije i zajednički moramo raditi na dobrobit građana. Upravo se ovaj projekt pokazao kao projekt zajedničkih interesa, istaknuo je Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić prilikom potpisivanja ugovora:

 

 

P1150157

 

Župan je izrazio nadu da će se kvalitetna suradnja i nastaviti:

 

 

Vinogradska ulica jedna je od ulica kojima se ulazi u Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić“ te je njena važnost za život Siščana i ostalih korisnika bolnice nemjerljiva.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.