Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Dan otvorenih vrata – Mala kuća Petrinja

Proslava 13. rođendana

Proslava 13. rođendana

Danas je u Maloj kući Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije u Petrinji održan „Dan otvorenih vrata“ uoči 13. rođendana Udruge.

Udruga je osnovana s ciljem pomaganja djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, a koliko članova trenutno broji rekla nam je izvršna direktorica Udruge Aleksandra Milković:

 

 

Mala kuća u Petrinji središnje je mjestu okupljanja djece s teškoćama u razvoju i za njih se tijekom cijele godine organiziraju brojne aktivnosti:

 

 

Trenutno traju radovi na uređenju prostora Sobe čuda – sobe za senzornu integraciju djece s teškoćama u razvoju koja će biti prva takva soba na području Sisačko-moslavačke županije:

 

 

Otvorenje Sobe čuda predviđa se za kraj ove godine, a pri opremanju sobe pomoći će i sredstva dobivena putem projekta „RTL pomaže djeci“.

Sutra, u Kazalištu 21 u 18 sati, povodom rođendana Udruge, odigrat će se predstava kazališne grupe “Skupina” pod nazivom “JA SAM …” u organizaciji Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, Veleposlanstva SAD-a u Hrvatskoj i Doma kulture Kristalna kocka vedrine.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.