Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Ministar Medved posjetio Petrinju

Projekt Veteranskog centra ide dalje

Projekt Veteranskog centra ide dalje

Ministar branitelja Tomo Medved boravio je jučer u posjetu našoj županiji.Nakon Siska gdje je nazočio promociji monografije 2.gardijska brigade Gromovi, sa županom Ivom Žinićem posjetio je i Petrinju.

U gradskoj upravi razgovarali su s petrinjskim gradonačelnikom Darinkom Dumbovićem.

 

P1150789

 

„Ministar je realan, čvrsto stoji na nogama i barata pokazateljima koji govore da je danas u državi teška situacija“, rekao je nakon sastanka Dumbović.

 

 

O sadržaju sastanka, izvijestio je ministar Medved:

 

 

„Gradonačelniku i suradnicima ja sam se stavio na raspolaganje za zajedničko osmišljavanje modela suradnje i rješavanja problema“, kaže ministar…

 

 

Nakon sastanka u petrinjskoj Gradskoj vijećnici, ministar Tomo Medved, župan Ivo Žinić i gradonačelnik Darinko Dumbović s predstavnicima Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata položili su vijence i zapalili svijeće kod spomenika pukovniku Predragu Matanoviću i suborcima na petrinjskom Senjaku.

P1150816P1150808

 

Ministar  je sinoć posjetio i Gradsku knjižnicu i čitaonicu Petrinja te Ambulantu za psihotraumu na Gradskom rukometnom stadionu. S radom Ambulante upoznala ga je koordinatorica za zdravstvene projekte Grada Petrinje dr.Marina Kovač.

 

Image00001Image00003

 

Ministar je u Petrinji održao sastanak i s predstavnicima Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Petrinje.O čemu se razgovaralo, otkrio je predsjednik Koordinacije, Darko Dumbović.

 

Image00004Image00006 (1)

 

Ministar je, kaže Dumbović, pohvalio model zdravstvene prevencije putem petrinjske Ambulante za psihotraumu.Poručio je i kako se od projekta Veteranskog centra u Petrinji ne odustaje.Projekt će, rekao je ministar, biti nastavljen, ali se preciznije moraju odrediti termini, načini financiranja, raspolaganja i održivosti ovog projekta.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.