Petrinja

Ministar Medved posjetio Petrinju

Projekt Veteranskog centra ide dalje

Projekt Veteranskog centra ide dalje

Ministar branitelja Tomo Medved boravio je jučer u posjetu našoj županiji.Nakon Siska gdje je nazočio promociji monografije 2.gardijska brigade Gromovi, sa županom Ivom Žinićem posjetio je i Petrinju.

U gradskoj upravi razgovarali su s petrinjskim gradonačelnikom Darinkom Dumbovićem.

 

 

„Ministar je realan, čvrsto stoji na nogama i barata pokazateljima koji govore da je danas u državi teška situacija“, rekao je nakon sastanka Dumbović.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/05/MEDO-1.mp3?_=1

 

O sadržaju sastanka, izvijestio je ministar Medved:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/05/MEDO-2.mp3?_=2

 

„Gradonačelniku i suradnicima ja sam se stavio na raspolaganje za zajedničko osmišljavanje modela suradnje i rješavanja problema“, kaže ministar…

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/05/MEDO-3.mp3?_=3

 

Nakon sastanka u petrinjskoj Gradskoj vijećnici, ministar Tomo Medved, župan Ivo Žinić i gradonačelnik Darinko Dumbović s predstavnicima Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata položili su vijence i zapalili svijeće kod spomenika pukovniku Predragu Matanoviću i suborcima na petrinjskom Senjaku.

 

Ministar  je sinoć posjetio i Gradsku knjižnicu i čitaonicu Petrinja te Ambulantu za psihotraumu na Gradskom rukometnom stadionu. S radom Ambulante upoznala ga je koordinatorica za zdravstvene projekte Grada Petrinje dr.Marina Kovač.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/05/MEDO-4.mp3?_=4

 

Ministar je u Petrinji održao sastanak i s predstavnicima Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Grada Petrinje.O čemu se razgovaralo, otkrio je predsjednik Koordinacije, Darko Dumbović.

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/05/MEDO-5.mp3?_=5

 

Ministar je, kaže Dumbović, pohvalio model zdravstvene prevencije putem petrinjske Ambulante za psihotraumu.Poručio je i kako se od projekta Veteranskog centra u Petrinji ne odustaje.Projekt će, rekao je ministar, biti nastavljen, ali se preciznije moraju odrediti termini, načini financiranja, raspolaganja i održivosti ovog projekta.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version