Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Najviše medalja za plesače SPK „PETRINIA“

U Koprivnici osvojili 12 zlatnih i 3 srebrne medalje

U Koprivnici osvojili 12 zlatnih i 3 srebrne medalje

Najviše medalja na bodovnom turniru „Trofej grada Koprivnice“ proteklog vikenda osvojili su članovi Plesnog kluba „Petrinia“. Svih osam sportskih parova petrinjskog kluba koji su sudjelovali na ovom turniru odnijeli su medalje u svojim starosnim kategorijama i to 12 zlatnih i 3 srebrne.

 
Novim bodovima pojedini parovi ušli su ovom prigodom i u više kvalitativne kategorije.

 
Tako su najmlađi sportski plesni par Matija Baljak – Klara Autischer u „mlađim osnovcima“ sa svojih samo osam godina osvojili prva mjesta u obje discipline, i u latinsko-američkim i standardnim plesovima. Klara i Matija su u samo dva, za njih izuzetno uspješna turnira, već prikupili određen broj bodova za ulazak u višu „D2“ kvalitativnu kategoriju.

 
Njihovi kolege u istoj starosnoj ali u višoj „D2“ kvalitativnoj kategoriji, sportski plesni par Borna Turkalj – Marija Ema Gregec, odličnom izvedbom u obje discipline osvojili su druga mjesta i srebrne medalje.

 
Trofej grada Koprivnice ovaj put ponijeli su Roko Šustić – Marta Marki izuzetno uspješan sportski plesni par, višestruki viceprvaci RH, u starosnoj kategoriji „osnovci“.

 
U „starijoj mladeži“  u „D1“ kvalitativnoj kategoriji Leonardo Šimunec – Tena Žanić, osvojili su prva mjesta i zlatne medalje, kao i u „D3“ kvalitativnoj kategoriji Teo Ciprić – Zina Miočić Lisjak u obje discipline.

 
U starosnoj kategoriji „odrasli“ „Petrinia“ je imala više svojih predstavnika. Dino Perčić – Leda Ručević u „D1“ kvalitativnoj kategoriji pobijedili su i odnijeli zlatne medalje.

 

Isti rezultat ali u „D2“ kvalitativnoj kategoriji napravili su Marko Turčić – Daria Jezdić i u visokoj „B“ kategoriji Siniša Preprotnik – Paula Vujasić osvojivši srebrnu medalju u latinsko-američkim plesovima.

 
Ovakvi rezultati doveli su SPK „Petrinia“ na najviše mjesto po broju osvojenih medalja od svih hrvatskih sportskih plesnih klubova na ovom turniru.

 

Izvor: SPK „Petrinia“

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.