Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

„Šarena vojska zdravlja“ stigla i do Slavonije

Posjetili Slavonski Brod,Vinkovce i Đakovo

Posjetili Slavonski Brod,Vinkovce i Đakovo

Prošli vikend Slavonci su imali prilike uživati u glumačko – glazbenom performansu „Šarene vojske zdravlja“ koji poziva na zdrav život, aktivnost i pozitivu.

 

IMG_8006

 

Šarena vojska zdravlja inovativni je program prevencije ovisnosti Udruge za djecu i mlade Novi svijet iz Siska koji provode u suradnji s Glazbenom školom Frana Lhotke i Televizijom Student iz Zagreba, a financiran je sredstvima Grada Siska i Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.

 

IMG_8140

 

Program je u Slavonskom Brodu, Vinkovcima i Đakovu izveden 25 puta. Performans je pogledalo mnoštvo  ljudi koji su uživali u vikendu, lijepom vremenu i programu iz Siska. Gledatelji su bili zadovoljni i kao promatrači iako su se neki od njih i sami uključili u performans plesom, pjesmom ili su na neki drugi način podržali ideju Udruge da se u životu treba postaviti aktivno kako bismo ostvarili sve svoje želje i realizirali potencijale.

 

IMG_8452IMG_8509

 

Nakon Slavonije performans će se izvoditi u Sisku 21. i Petrinji 28. svibnja, dok sredinom lipnja program završava u Dalmaciji.

 

 

Foto& tekst: Udruga Novi svijet

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.