Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

ŠRC “Stjepan Grgac-Grga” Petrovec

Prijateljski rezultat NK Petrovec – NK Dinamo 3:11

Prijateljski rezultat NK Petrovec - NK Dinamo 3:11

Svečano je otvoren Športsko rekreacijski centar „Stjepan Grgac-Grga“ i to u Petrovcu rodnom mjestu legendarnog zapovjednika 57. Brigade HV-e koji je poginuo u Domovinskom ratu .

P1150865

Mještani Petrovca od 2002. godine imaju svoju Športsku udrugu, a primarni razlog njezina osnivanja bilo je aktivirati mlade ovoga mjesta u općini Lekenik,  da se bave športskim aktivnostima, rekao je predsjednik udruge Mario Kovač

Nakon sedam godina izgradnje prostorija za rad, društvene igre,svlačionica, tribina koje mogu primiti više od sto gledatelja od sinoć  i službeno Petrovec ima i svoj Športsko-rekreacijski centar. Tim povodom održan je i prijateljski nogometni susret između  veterana NK Petrovec i NK Dinamo  iz Zagreba.

Veteran Dinama Mario Jozić kaže kako se uvijek odazivaju na ovakve i slične pozive

P1150860

Svečanosti otvorenja centra  nazočio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, koji se podsjetio legendarnog zapovjednika po kojem udruga i centar nose ime

Konačni rezultat bi bio za domaćine zabrinjavajući da se nije radilo o revijalnoj, prijateljskoj utakmici. U konačnici, NK Petrovec- NK Dinamo 3:11.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.