SMŽ

ŠRC “Stjepan Grgac-Grga” Petrovec

Prijateljski rezultat NK Petrovec – NK Dinamo 3:11

Prijateljski rezultat NK Petrovec - NK Dinamo 3:11

Svečano je otvoren Športsko rekreacijski centar „Stjepan Grgac-Grga“ i to u Petrovcu rodnom mjestu legendarnog zapovjednika 57. Brigade HV-e koji je poginuo u Domovinskom ratu .

Mještani Petrovca od 2002. godine imaju svoju Športsku udrugu, a primarni razlog njezina osnivanja bilo je aktivirati mlade ovoga mjesta u općini Lekenik,  da se bave športskim aktivnostima, rekao je predsjednik udruge Mario Kovač

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/05/petrovec-1.mp3?_=1

Nakon sedam godina izgradnje prostorija za rad, društvene igre,svlačionica, tribina koje mogu primiti više od sto gledatelja od sinoć  i službeno Petrovec ima i svoj Športsko-rekreacijski centar. Tim povodom održan je i prijateljski nogometni susret između  veterana NK Petrovec i NK Dinamo  iz Zagreba.

Veteran Dinama Mario Jozić kaže kako se uvijek odazivaju na ovakve i slične pozive

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/05/petrovec-2.mp3?_=2

Svečanosti otvorenja centra  nazočio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, koji se podsjetio legendarnog zapovjednika po kojem udruga i centar nose ime

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/05/petrovec-3.mp3?_=3

Konačni rezultat bi bio za domaćine zabrinjavajući da se nije radilo o revijalnoj, prijateljskoj utakmici. U konačnici, NK Petrovec- NK Dinamo 3:11.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version