Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Članovi UOSI SMŽ-a otputovali na ljetovanje

10-dnevno ljetovanje u Grgurićima

10-dnevno ljetovanje u Grgurićima

Prijateljskom suradnjom Dubrovačke biskupije/Katedrale Velike Gospe, Grada Petrinje i gradonačelnika Darinka Dumbovića, dogovoreno je i organizirano ljetovanje za djecu, mlade i obitelji. U objektu Gospin dom u Grgurićima bit će smještena djeca iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, obitelji s više djece te djeca i mladi s poteškoćama u razvoju.

 

DSC09208 DSC09194

Dubrovačka biskupija/Katedrala Velike Gospe osigurala je smještaj, a prijevoz do Grgurića i povratak u Petrinju osigurava Grad Petrinja.

Djecu i mlade s poteškoćama u razvoju i članove Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije – Mala kuća Petrinja, jutros je na ljetovanje ispratio petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović:

 

 

Samira Spoja, predsjednica Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, zahvalila je gradonačelniku:

 

 

Na ljetovanje je danas otišlo 13 djece i mladih u pratnji 9 odraslih osoba, a u Grgurićima ostaju do 25. lipnja. Smještaj i ljetovanje su organizirani u dvije ture. Tako će od 1. do 10. srpnja, u isto mjesto, otputovati i djeca slabijeg imovinskog stanja i iz višečlanih obitelji OŠ Jabukovac, 1. Osnovne škole, OŠ Mate Lovraka te mladi Srednje škole Petrinja, polaznici po prilagođenom programu i za pomoćna zanimanja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.