Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Dan grada Siska

Nagrada za životno djelu Vladimiru Pajtlaru

Nagrada za životno djelu Vladimiru Pajtlaru

Sisak je grad koji ima budućnost izrekli su u petak, 03. lipnja i domaćini i gosti svečane sjednice Gradskog vijeća Grada Siska, održane u Atriju Staroga grada u prigodi 04. lipnja Dana grada Siska i blagdana zaštitnika sv. Kvirina.

dg 9

Predsjednik Gradskog vijeća Ivan Đumbir

dg 8

Gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček istaknula je kako su u posljednje tri godine vidljivi pomaci u razvoju grada i boljeg života njegovih građana

Svečanoj sjednici nazočila je i predsjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Ivanka Roksandić. Čestitala je svim Siščankama i Siščanima Dan grada i blagdan nebeskog zaštitnika sv. Kvirina, te  posebno poručila mladima

dg 2

Na svečanoj sjednici uručene su pohvale, zahvalnice, godišnje nagrade i nagrada za životno djelo. Dobitnici pohvala Grada Siska su Zijad Fuka za osnivanje BKUD-a „Nur“ i Ivica Vuletić za ostvarene rezultate u elektroničkom pikadu. Zahvalnice Grada Siska uručene su profesorici Marini Kasa za promicanje ljudskih prava i tolerancije, socijalnoj radnici Ireni Barišić Milunić također za promicanje ljudskih prava i tolerancije te Dječjem vrtiću Sisak Novi za izniman doprinos na području odgoja i obrazovanja. Godišnju nagradu primio je Predrag Sekulić, sindikalac sisačke Rafinerije koji se proteklih godinu dana zalagao za očuvanje radnih mjesta u Rafineriji Sisak, te sisački ansambl LIPE.

dg 4

Nagrada Grada Siska za životno djelo uručena je  umirovljenom novinaru Vladimiru Pajtlaru za doprinos u području novinarstva i publicistike.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.