Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Potpisan ugovor o izvođenju radova na energetskoj obnovi OŠ V. Vidrića

Radovi počinju ovaj tjedan

Radovi počinju ovaj tjedan

Ravnateljica kutinske Osnovne škole Vladimira Vidrića Snježana Coha jučer je potpisala novi ugovor o izvođenju radova na energetskoj obnovi OŠ Vladimira Vidrića. Prošle godine energetska obnova obuhvatila je oko 550.000 kn vrijedne radove na novoj kotlovnici, a ove godine radove će sa 70% sufinancirati Ministarstvo graditeljstva i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost iz EU sredstava, te s 30% Grad Kutina.

 

„Ovaj projekt uspješan je početak provedbe našeg programa obnove svih naših škola u narednih 5 godina i drago mi je da smo ušli u ovaj pilot projekt jer smo pokazali da imamo tim koji zna pripremiti projekt sukladno svim rigoroznim pravilima EU. To znači da smo spremni i za velike projekte koje imamo pripremljene, ali već dugo očekujemo raspisivanje natječaja“, kazao je gradonačelnik Andrija Rudić čestitajući ravnateljici Snježani Coha.

 

Radove će izvoditi tvrtka Slukom d.o.o. iz Kutine s podizvoditeljima EMGD d.o.o., Kutina i ITR-FRIGO d.o.o., Ivanić Grad.Ukupna vrijednost ovogodišnje investicije iznosi 2.986.983,55 kuna.

 

S radovima će se započeti ovaj tjedan, a rok za završetak radova je 4.9.2016.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.