Petrinja

Potpisan Ugovor o nadzoru radova u Petrinji

Poboljšanje vodno komunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja

Poboljšanje vodno komunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja

Privreda d.o.o. potpisala je danas Ugovor o pružanju usluga stručnog nadzora građevinskih radova na projektu pod nazivom „Poboljšanje vodno komunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“. Ugovor je potpisan s tvrtkom SEDRA CONSULTING d.o.o. iz Zagreba koja je odabrana postupkom javne nabave.

„Ovo je za budućnost jedna priča koja daje neke civilizacijske standarde“, rekao je gradonačelnik grada Petrinje Darinko Dumbović, ističući važnost ovog ugovora:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/06/PETRINJA-1.mp3?_=1

 

Trajanje ugovora je 28 mjeseci i obuhvaća period izgradnje i rekonstrukcije sustava odvodnje, rekonstrukcije sustava vodoopskrbe i izgradnje uređaja za pročišćivanje otpadnih voda aglomeracije Petrinja. Kako je istaknuo direktor Privrede Zlatko Medved, s radovima se planira početi početkom srpnja:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/06/PETRINJA-2.mp3?_=2

 

Dragan Šekerija, direktor tvrtke SEDRA CONSULTING d.o.o., pohvalio je tim u Petrinji koji radi na ovom projektu i naglasio da je dosad odrađen velik i vrlo važan dio posla:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/06/PETRINJA-3.mp3?_=3

 

Financiranje Ugovora osigurano je sredstvima iz EU fondova, nacionalnih sredstava te Grada Petrinje i Privrede d.o.o., a vrijednost Ugovora je 10.4 milijuna kuna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version