Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Tereza Kesovija u Dubrovniku održala promociju albuma ”Oči duše”

Tereza nije mogla sakriti sreću što nastupa pred svojom domaćom publikom

Tereza nije mogla sakriti sreću što nastupa pred svojom domaćom publikom

Prošle je subote u Dubrovniku u palači Sponza Tereza Kesovija održala promociju svog novog albuma ”Oči duše”. Iako je nastupala na raznim pozornicama diljem svijeta, Tereza nije mogla sakriti oduševljenje i sreću što nastupa pred svojom domaćom dubrovačkom publikom.

Tereza je uz svoj akustični trio, kojeg su činili Goran Kovačić na klaviru, Antonio Vrbički na harmonici i Ivana Lulić kao prateći vokal, izvela nekoliko pjesama sa svog posljednjeg studijskog albuma. Temperamentna i jaka u vokalnoj interpretaciji, Tereza je odmah pri izvođenju prve pjesme ”Ostavi me tu’‘ sišla s pozornice i došla među publiku jer, kako kaže, voli komunicirati s ljudima na koncertu.


image002


Također, izvela je pjesmu ”U srcu mome” koju su napisali Đelo Jusić Jr. i Paula Jusić, zatim ”Oči duše”, aktualni singl, te pjesmu ”Pismo” za koju je stihove napisao Nano Vlašić, poznati dubrovački novinar. Izvedbom posljednje pjesme regularnog programa ”Moja priča”, Tereza je primila ovacije publike i dokazala kako nakon 55 godina glazbene karijere s pravom drži reputaciju jednog od ponajboljih vokala s ovih prostora.

Kao poseban dar svojim Dubrovčanima izvela je pjesmu ”Moja posljednja i prva ljubavi” koju je napisao Kemal Monteno te pjesmu ”Prijatelji stari, gdje ste” jer je, po njenim riječima, ona obilježila cijelu njenu glazbenu karijeru. Na nagovor Đela Jusića, zajedno s publikom a capella je otpjevala ”Kad zazvone dubrovačka zvona” i tako veličanstveno završila jedan zaista predivan nastup u palači Sponza.

Neumorna Tereza već je sljedećeg dana rano ujutro u svojim Konavlima snimala videospot za pjesmu ”Posuđeno vrijeme” u režiji Gorana Kovačića.

Promociju albuma u Dubrovniku pomogli su Turistička zajednica Grada Dubrovnika, hoteli Valamar Riviera, Grad Dubrovnik, Županija Dubrovačko-neretvanska, Državni arhiv u Dubrovniku, Dubrovačke ljetne igre i Festa Dubrovnik.

”Oči duše” posljednji je studijski album koji je Tereza objavila za Dallas Records nakon 9 godina pauze uz veliku podršku Mg Mivele, prirodne mineralne vode bogate magnezijem, te ga možete pronaći u svim boljim glazbenim prodavaonicama i Tisak Media centrima!


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.