Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Udrugama uručeni ugovori o financijskoj potpori Županije

Potpisani ugovori za 2016. godinu

Potpisani ugovori za 2016. godinu

Županija Sisačko-moslavačka potpisala je danas ugovore o financijskoj potpori za projekte i programe 63 udruge čiji su programi zadovoljili uvjete natječaja koje je za sufinanciranje raspisala Županija.

Župan Ivo Žinić uručio je ugovore o financijskoj potpori za projekte i programe predstavnicima udruga proisteklih iz Domovinskog rata:

 

 

Stjepan Hrastnik, predsjednik Udruge  dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, Podružnice Sisačko-moslavačke županije, zahvalio je na dodijeljenim sredstvima:

 

 

Za 25 udruga proizašlih iz Domovinskog rata predviđeno je 730 000 kn .

Ugovori  o financijskoj potpori Županije za 2016. godinu potpisani su danas i s udrugama proisteklim iz Drugog svjetskog rata te udrugama izvaninstitucijske skrbi za starije i udrugama umirovljenika.

Ugovore je s predstavnicima ovih udruga potpisala zamjenica župana Anita Sinjeri Ibrišević.

 

 

Ugovori su danas uručeni i predstavnicima udruga iz područja socijalne skrbi, zdravstvene zaštite i prevencije ovisnosti.

 

 

Župan se ispričao što se ove godine malo kasnilo s potpisivanjem ovih ugovora te podsjetio kako je u proračunu Županije u 2016. za udruge  predviđeno ukupno 1.143.000 kn za 63 udruge.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.