Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Vrdoljak: INA se pretvorila u tvrtku slučaj

Peta tribina sisačkih narodnjaka

Peta tribina sisačkih narodnjaka

Kao stožerna tvrtka INA se pretvorila u tvrtku slučaj, rekao je sinoć  na tribini u Sisku bivši ministar gospodarstva i predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak, te podsjetio na aktivnosti i stav bivše Vlade

 

hns 2

Predsjednik HNS-a je prokomentirao potrese na sisačkoj političkoj sceni, odnosno raskolu unutar vladajuće koalicije u Sisku, između SDP-a, HNS-a i HSU-a, obzirom na brojne smjene HNS-ovih i HSU-ovih članova Nadzornih odbora i Upravnih vijeća, kao i najava potencijalnih smjena HNS-ovih direktora sisačkih gradskih poduzeća, te istaknuo kako je prošlo vrijeme  kada su se u politici pokazivali mišići. Oni koji su pokazivali mišiće, u pravilu su se kasnije ispuhali kao baloni.

Predsjednik HNS-a sudjelovao je u Sisku na petoj po redu tribini sisačkog HNS-a na temu „INA-kada je krenulo pogrešnim smjerom?”. O temi su uz gista govornika Ivana Vrdoljaka, govorili koordinator Stožera za obranu Rafinerije i očuvanje radnih mjesta Predrag Sekulić  i predsjednik sisačkog HNS-a i zamjenik gradonačelnice Siska Vlado Andučić.

hns 4

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.