Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Inicijativa “Sisačka Segesta” zahtjeva odlazak Uprave kluba

…o načinu učlanjenja

...o načinu učlanjenja

Objavljujemo u cijelosti objavu za medije Inicijative “Sisačka Segesta”

Mnogi navijači i simpatizeri pitaju kada će početi učlanjenje u Segestu, ali to je trenutno onemogućeno jer uprava kluba opstruira proces učlanjenja.

U prethodnoj objavi na našoj službenoj Facebook stranici najavili smo kako Izvršni odbor kluba mora potvrditi detalje (visina članarine i ostala prava članova) dogovorene na radnom sastanku Inicijative, NOPS-a i predstavnika kluba.

Direktor kluba obećao je kako će Izvršni odbor to učiniti do 16. lipnja, potom je obećanje odgođeno na 22. lipnja, a do današnjeg dana odluka nije donešena.

Kao legitimisti, čekali smo ovu odluku kako bismo krenuli s učlanjenjem, ali nakon svega ovakvo (ne)djelovanje smatramo nedemokratskim i svjesnim opstruiranjem rješavanja problema kluba, a očito je i nefunkcioniranje uprave HNK Segesta u ključnom vremenu za njen spas i postavljanje na zdrave temelje.

Stoga, pozivamo upravu Segeste da što prije potvrdi prijedlog odluke načina učlanjenja i ostalih prava članova, a kako je sada očito da svjesno rade protiv ozdravljenja kluba i povratak istog Siščanima, objavu zaključujemo kratko i jasno –

UPRAVA ODLAZI!

 

za inicijativu „Sisačka Segesta“

Ivan Mlinarić

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.