Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

“Sisački poduzetnik 2016.”

…odobreni prvi krediti

...odobreni prvi krediti

Već su odobreni prvi krediti sisačkim obrtnicima i poduzetnicima koji su se javili na natječaj „Sisački poduzetnik 2016.“ kojeg zajedno provode OTP banka i Grad Sisak.

Natječaj je otvoren do 15. prosinca ove godine ili do iskorištenja sredstava kreditnog fonda banke.

Podsjećamo, kako svi korisnici kredita po ovom programu mogu biti trgovačka društva i obrti koji posluju na području grada Siska neovisno o registriranom sjedištu, trgovačka društva i obrtnici koji imaju najmanje 50% zaposlenih s prebivalištem na području grada Siska, trgovačka društva i obrtnici koji imaju najmanje prosječno troje zaposlenih s prebivalištem u gradu Sisku i trgovačka društva i obrtnici koji na dan podnošenja zahtjeva za kredit nemaju nepodmirenih obveza prema Gradu Sisku, nad kojima nije otvoren stečajni postupak ili postupak likvidacije. Namjena kredita je financiranje kupnje ili izgradnje gospodarskih objekata ili rekonstrukcija istih, financiranje kupnje nove opreme i financiranje trajnih obrtnih sredstava.

Grad Sisak osigurava sredstva za subvenciju kamate, a visina subvencije kamatne stope ovisi o namjeni kredita i iznosi 4 posto godišnje za financiranje kupnje, izgradnje, uređenja ili proširenja gospodarskih objekata, zatim 3,5 posto godišnje za financiranje kupnje nove opreme i 2,5 posto godišnje za financiranje trajnih obrtnih sredstava.

Najniži iznos kredita je 50.000,00 kuna. Najviši iznos kredita za kupnju, izgradnju, uređenje ili proširenje gospodarskih objekata te ulaganje u opremu iznosi do 4.000.000,00 kuna. Najviši iznos kredita za trajna obrtna sredstva iznosi do 1.000.000,00 kuna.

Natječaj je otvoren do 15. prosinca ove godine ili do iskorištenja sredstava kreditnog fonda banke.

Odobreni prvi krediti u programu Sisački poduzetnik

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.