Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Najavljen Star Film Fest!

Od 1. do 3. rujna u Starom gradu

Od 1. do 3. rujna u Starom gradu

Star Film Festival i ove će se godine od 1. do 3. rujna održati u sisačkom Starom gradu. Njegov program najavljen je na konferenciji za medije na kojoj su organizatori otkrili da je ove godine broj prijavljenih filmovi najveći dosad- njih više od 380. Stručna komisija Festivala odabrala je preko 40 filmova koji će se boriti za titulu najboljeg. Bojan Iličić, predstavnik Media sektora festivala:

 

 

P1160709

 

Grad Sisak od početka njegovog djelovanja aktivno prati rad Kino kluba Sisak, organizatora Festivala. Njegove aktivnosti su potrebne Sisku i zato ćemo i dalje stajati uz ovaj Festival, kaže Goran Grgurač, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, kulturu, branitelje i civilno društvo.

 

 

P1160696

 

Suradnja Festivala i Turističke zajednice prošle je godine odrađena na zadovoljstvo oba partnera. Ove godine ta će se suradnja podići na viši nivo, pa će se tako dio filmskog programa organizirati kao pridruženi program Kupskih noći. Direktorica Turističke zajednice Grada Siska Milijana Borojević:

 

 

P1160704

 

Star Film Festival je festival namijenjen mladim umjetnicima, starosti od 18. do 35. godine, zamišljen kao odskočna daska mladim filmašima u svijet ozbiljnog filma i režije.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.