Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Radovi na vodovodu Katinovac – Crni potok bit će dovršeni u listopadu!

Gradonačelnik Petrinje je u pružio veliku pomoć u realizaciji projekta

Gradonačelnik Petrinje je u pružio veliku pomoć u realizaciji projekta

Radovi na vodovodu Katinovac- Crni potok teku prema predviđenim rokovima i u listopadu bi trebali biti dovršeni. Rekao je to načelnik Općine Topusko Vlado Muža tijekom obilasku radova koji se izvode već nekoliko godina, a njihovim dovršetkom oko 300 mještana općine Topusko dobit će pitku vodu.

 

 

P1160748

 

Tomislav Perčinlič, direktor Vodoopskrbe i odvodnje Topusko, tvrtke izvođača radova otkrio je tehničke detalje izgradnje vodovoda:

 

 

Odgovorni u Općini očekuju da će se na novoizgrađeni vodovod priključiti od 80 do 100 domaćinstava. Ona su dosad koristila lokalne vodovode koji svojim kapacitetima nisu zadovoljavali rastuće potrebe stanovništva. Zato će ovaj vodovod i više nego dobro doći:

 

 

Radove je uz Mužu obišao i gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović koji je, kako je rekao načelnik Muža, omogućio da se u Hrvatskim vodama isposluju dodatna sredstva za financiranje projekta:

 

 

P1160751

 

Stanovnici dvaju sela koji će izgradnjom vodovoda dobiti pitku vodu nisu skrivali zadovoljstvo konačnim dovršetkom radova. Jedan od njih je i Šaban Kadrić, vijećnik Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije koji je i samo radio na ovom projektu:

 

 

Suradnja Općine Topusko i Grada Petrinje prirodna je i dobrodošla, složili su se Muža i Dumbović. Vežu nas gospodarske aktivnosti, a ovo je solidna osnova za početak uspješne suradnje naših dviju jedinica lokalne samouprave, zaključili su prisutni.

 

P1160750

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.