Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Sezona građevinskih radova

Biciklistička staza od Malog kaptola do Trga bana Josipa Jelačića bit će duga 280 metara

Biciklistička staza od Malog kaptola do Trga bana Josipa Jelačića bit će duga 280 metara

Građevinska sezona u Sisku je u punom jeku. Uz postojeće radove na prometnicama koji su u tijeku, započeli su radovi na izgradnji biciklističke staze u Rimskoj ulici i izgradnji parkirališta u Ulici Gustava Krkleca.

radovi 1

Biciklistička staza od Malog kaptola do Trga bana Josipa Jelačića bit će duga 280 metara i kada bude gotova, a planirano trajanje radova je 35 radnih dana, spojit će već izgrađene dijelove te tako doprinijeti formiranju zaokružene cjelovite mreže biciklističkih staza na užem području grada. Izvođač radova je Građenje Petrinja, a vrijednost radova je 370.258 kuna.

radovi 3

U Ulici Gustava Krkleca do sada nije bilo uređeno parkiralište, a novoizgrađeno će imati 29 parkirnih mjesta i 1 mjesto za osobe s invaliditetom, te malo okretište koje će omogućiti lakše prometovanje ovom  slijepom ulicom. Izvođač radova je Strabag Zagreb, radovi su vrijedni 610.000 kn, a ugovoreno trajanje radova je 30 radnih dana. Inače, to će biti drugo uređeno parkiralište na Brzaju, nakon nedavno uređenog parkirališta u Ulici A. B. Šimića.

 radovi 4

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.