Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Vlado Klasan sa 700 članova HSLS-a napustio stranku!

Na parlamentarnim izborima pružit će potporu Milanu Bandiću!

Na parlamentarnim izborima pružit će potporu Milanu Bandiću!

700 članova novljanskog HSLS-a izašlo je iz članstva stranke razočarano vodstvom predsjednika Darinka Kosora. Kako je na konferenciji za medije istaknuo novljanski gradonačelnik Vlado Klasan i sada već bivši predsjednik Županijskog vijeća HSLS-a,  unatoč činjenici da se radi o najjačem i najorganiziranijem ogranku HSLS-a u Hrvatskoj, Kosorov odnos prema ogranku Novska bio je maćehinski i štetan za stranku u cjelini:

 

 

Kosor je, kaže Klasan, doslovno uništio stranku. Zbog njegove političke trgovine i želje da si osigura vlastitu političku budućnost, HSLS Novska je na svim izborima u posljednje dvije godine bio doveden u situaciju da glasa za nekoga drugoga umjesto da samostalno izađe na izbore. Takva je politika dovela do toga da HSLS danas uživa potporu od samo 0,01 posto na državnoj razini. Zbog toga su nezadovoljni članovi HSLS-a na čelu s Klasanom odlučili na predstojećim parlamentarnim izborima dati potporu Milanu Bandiću i Koaliciji „Za premijera“ predvođenoj njegovom Strankom rada i solidarnosti:

 

 

Vlado i ja dugo razgovaramo i ovo je dobro da se dogodilo, rekao je Milan Bandić. Jedini razlog zašto idemo zajedno na izbore je želja da od Novske i cijele Hrvatske napravimo bolje mjesto za život i da ono što smo napravili u Novskoj i Zagrebu preslikamo na cijelu Hrvatsku, poručio je Bandić:

 

 

Klasan se zasad neće učlaniti u Stranku rada i solidarnosti, već će na sljedećim lokalnim izborima 2017. godine izaći kao neovisni kandidat.

 

DSCN2078

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.