Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

“Voda do grla” Danijela Pavlića najbolji film festivala

Festival planinarskog i avanturističkog filma Čortafest u Inđiji, Srbija

Festival planinarskog i avanturističkog filma Čortafest u Inđiji, Srbija
Od 27 filmova na festivalu planinarskog i avanturističkog filma Čortafest u Inđiji, Srbija, film “Voda do grla” Daniela Pavlića, proglašen za najbolji film festivala.  Film “Voda do grla” je dobio nagradu komarca kao jedan od tri najbolja filma. Glavne nagrade su bile Veliki, Mali i Srednji komarac. Film Voda do grla osvojio nagradu Srednji komarac, što je druga glavna nagrada ČortaFesta.
ČortaFest je festival planinarskog i avanturističkog filma u najširem smislu tih rijeĉi I jedini je takav festival u Srbiji. ČortaFest okuplja filmove koji zajedniĉki tvore uzbudljivi filmski doživljaj koji će svakoga ostaviti bez daha.
ČortaFest je poseban festival ne samo zbog koncepta koji tretira već i zbog naĉina na koji tu svoju ideju sprovodi u djelo. ČortaFest vam nudi da zaboravite na stresnu gradsku galamu, da pustite da vas filmsko platno odnese na mjesta na kojima možda nikada nećete biti i da snagu za novu borbu sa modernim životnim nedaćama potražite u mutnom Dunavu i pješčanom sprudu koji dominira nad njim a svojom ljepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Film “Voda do grla” je nastao na radionicama Digital generation pod pokroviteljstvom HAVC-a, a u organizaciji Artizane. Više o filmu: http://www.artizana.hr/voda_do_grla.html

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.