Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Atraktivna Sara Škugor i The Seige snimili video spot

Uspješna inozemna suradnja dobila svoj nastavak

Uspješna inozemna suradnja dobila svoj nastavak

Lijepa Šibenčanka Sara Škugor, svojim glasom, ali i ljepotom sve više osvaja regionalnu, ali i inozemnu glazbenu scenu. Najnovija potvrda njezine kvalitete je i singl ‘Ti i ja’, koji je ovog ljeta snimila s Tazom Conleyem, a koji je ovih dana dobio i svoje video izdanje. Američki reper na tamošnjoj sceni radi pod imenom The Seige, a na suradnju je pristao na poziv prijatelja producenta Igora Ivanovića, koji je s Markom Vojvodićem autor teksta i glazbe.Sara s Igorom i njegovim timom deciBel Music Studio surađuje otkako se pojavila na sceni, a Igor je ujedno i redatelj spota. Video se snimao na prekrasnim lokacijama Vranskog jezera, plaži otoka Vrgade i u Los Angelesu.

‘Ovo nam je prva suradnja i mislim da smo napravili dobar posao. Taz se super uklopio u pjesmu i nadam se da će ovo biti samo početak jedne uspješne priče’, rekla je Sara Škugor.

S druge strane svijeta, Taz je oduševljen Sarom, kao i suradnjom na pjesmi i spotu, a s obzirom na udaljenost, snimalo se na dva kontinenta.

‘Nisam mogao doći u Hrvatsku pa sam svoj dio spota snimao u Americi. Sudeći prema Sarinu izgledu imate prekrasne žene i zato vam obećajem da ću vas sigurno posjetiti’, poručuje Taz.

Podsjetimo, Sara Škugor solo karijeru započela je prije dvije godine, a suradnja s Tazom njezin je peti singl. Osim internacionalne suradnje može se pohvaliti i s novim timom mladih zadarskih dizajnerica, koje su osmislile njezin styling. Tako je Božena Bratović – Smolić, koja se krije iza brenda Becha design, zaslužna za haljine dok je nakit D’ se:riz izradila Višnja Knežević.

Kako Sara izgleda, te kako je Taz odradio svoju ulogu pogledajte premijerno u novom video spotu s kojim se nastavlja suradnja između DB Music Studija i diskografske kuće Hit Records.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.