Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Kutinčanka Ana Marija Čvrk prvakinja svijeta u kickboxingu!

Hrvatska kickboxing reprezentacija nastupila je na svjetskom prvenstvu u Dublinu

Hrvatska kickboxing reprezentacija nastupila je na svjetskom prvenstvu u Dublinu

Kutinska gimnazijalka Ana Marija Čvrk je na svjetskom prvenstvu u kickboxingu održanom u Dublinu (Irska) od 28.08.-03.09. ostvarila svoj veliki sportski san. U vrlo teškim borbama u disciplini low kick -56kg osvojila je 1. mjesto i time za hrvatsku kickboxing reprezentaciju osvojila zlatnu medalju.

Ana je prvo u polufinalnoj borbi svladala odličnu Ruskinju Nataliju Lopatni s 3:0. U jednoj vrlo izjednačenoj i bespoštednoj borbi Anamarija se sredinom treće runde odvojila u dosta izjednačenom rezultatu. Nametnula pojačani ritam poslavši Ruskinju u jedan knockdown i time preokrenula borbu u apsolutnu svoju dominaciju.

U finalu ju dočekala izvrsna Coret Marie Annaele, jedna posebna natjecateljica van standardnih mjera takvih skupina. No kutinska bombarderka uz dobru pripremu za borbu uspjela je potpuno neutralizirati udarce prve noge i direkte Annaele ne dozvolivši ni jednog momenta da razvije svoje duge ruke i da joj pobjeda dođe u pitanje. Na kraju je slavila pobjedu s 3:0.

Na kraju su stručno vodstvo i članovi reprezentacije bili oduševljeni  Aninom velikom pobjedom i načinom na koji ona doživljava svoje pobjede. Ana je ove godine dobila sve svoje borbe u low kicku i full contactu osvojivši oba prvenstva države.

“Ovaj svjetski rezultat joj omogućuje daljnji kvalitetni napredak na svjetskim listama, kao i poslanu najavu da ne misli nikome prepustiti svoj broj 1. Njezino vrijeme dolazi. Sve čestitke našoj Ani, koja je uz jedan vrlo naporan i intenzivni rad uspjela doći do najvišeg svjetskog odličja u sportu kojim se bavi.” – poručili su iz Aninog stručnog vodstva.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.