Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Parni valjak stiže u splitski Spaladium!

Parni valjak nakon rasprodane Arene u Puli, 19. studenog stiže u splitski Spaladium

Parni valjak nakon rasprodane Arene u Puli, 19. studenog stiže u splitski Spaladium

Ovog je kolovoza Parni Valjak u Puli održao koncert za pamćenje. Dupkom puna Arena je gotovo tri sata pjevala i plesala s neumornim glazbenicima koji se nisu štedjeli na pozornici i svojoj su publici pružili nezaboravan koncertni doživljaj koji će pamtiti.

Osim set liste koja je bila prepuna hitovima, na najvišem nivou bila je i spektakularna produkcija koja je pratila čitavi show, fenomenalna i svakako jedinstvena scenografija, besprijekorno ozvučenje i energija koja nije prestajala teći od pozornice prema publici i natrag.


unnamed1


Isti vrhunski koncertni spektakl, Parni je Valjak odlučio prirediti i svojoj vjernoj publici u Splitu. Splićani još uvijek pamte koncert kojeg su ovi glazbeni veterani održali prije godinu i pol na Prokurativama, a sada se vraćaju u moderno okruženje Spaladium Arene. Dana, 19.11.2016. premjestit će kompletnu opremu, za čije je dopremanje bilo potrebno čak šest šlepera, u prostor Spaladiuma, a susret sa uvijek dobro raspoloženom publikom u Splitu nestrpljivo iščekuju.


unnamed


Publiku očekuje tri sata koncerta koji uz energiju i produkciju mogu stajati uz bok svjetskim glazbenicima i svjetskim organizacijama. Na istom nastupu publika će imati priliku čuti i vidjeti čak dva koncerta – akustični i električni. A za kraj dečki samo poručuju – Dođite na show!

Za ovu je koncertnu poslasticu bespotrebno je birati epitete. Svi koji su se jednom našli na koncertu Parnog Valjka, znaju kakav ih tretman očekuje, a ništa manje neće dobiti niti publika koja 19.11. odluči doći u Spaladium Arenu. Ulaznice su u prodaji!


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.