Sisak

Posjetitelji pohrlili na 3D Print Show u PISKU!

Drugi po redu

Drugi po redu

U prostorijama Poduzetničkog inkubatora Sisak danas je otvoren 3D Print show, događaj namijenjen ljubiteljima najnovije tehnologije i njene primjene u praksi. Drugi po redu 3D Print show i ove je godine okupio brojne profesionalce i entuzijaste koji su došli saznati što je novo u svijetu 3D printera, bespilotnih letjelica, električnih automobila te eksperimentalne i profesionalne elektronike. O ovoj jedinstvenoj prilici za edukaciju, kolaboraciju i razmjenu ideja više je otkrio Antonio Pranjić iz 3D Foruma:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/09/DPS1.mp3?_=1

 

 

Osim izložbe 3D pisača, skenera i ostale 3D tehnologije te električnih automobila, posjetitelji su mogli uživati i u zanimljivim predavanjima. Sve to organizirano je u prostoru PISKA, jedinog poduzetničkog inkubatora u Sisačko- moslavačkoj županiji i po mnogočemu jedinstvenog poslovnog inkubatora u Hrvatskoj. Milan Sladojević, direktor Applied Ceramicsa, jednog od partnera u organizaciji 3D Print Show-a:

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/09/DPS2.mp3?_=2

 

 

Od stare, teške industrije prema novim tehnologijama. Put je to koji je sisačka vlast odabrala kako bi građanima osigurala kvalitetniji život i ekonomski napredak. S tim je ciljem i pokrenut PISAK, a 3D Print Show logičan je rezultat procesa pokrenutog prije nekoliko godina, naglasila je gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček rekavši kako je ovo…

 

https://rsminfo.hr/wp-content/uploads/2016/09/DPS3.mp3?_=3

 

 

3D Print Show ove je godine privukao velik broj posjetitelja, a da će iduće godine on biti i veći, pokazuje entuzijazam organizatora koji su već najavili brojne novosti u organizaciji trećeg 3D Print show-a.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.

Exit mobile version